Over ROBUhout

Meubels maken is onze passie!

Nadat voor eigen gebruik in 2015 een aantal steigerhouten tuinmeubels was gemaakt, ontstond de interesse om ook voor anderen unieke houten meubels te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan. In april 2016 zag ROBUhout het levenslicht en werd een aantal wensen voor houten tuinmeubelen ingewilligd.

Inmiddels is de ervaring in het fabriceren van houten meubels gegroeid en is geen idee ons meer te gek. Picknicktafels, tuinmeubelen, buitenkeukens, bedden, plantenbakken, salontafels en boomstamtafels worden met passie ontwerpen en vakkundig in elkaar gezet. Ook voor unieke lampen bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw wensen staan bij ons centraal!

Bent u op zoek naar een uniek meubelstuk, ongeacht of dit een tafel, een kast, een bank of een bijzondere lamp is. Voor binnen of buiten? Vraag ons naar de mogelijkheden. Samen met u zetten we alle wensen op rij en creëren we een prachtig object waar u jarenlang plezier van heeft.

Sinds 2019 zijn we ons meer toe gaan leggen op het maken van boomstamtafels. Wij zijn dealer van Korrel40 en kunnen hierdoor prachtige boomstamtafels van klein tot groot, van rond tot rechthoek en voor binnen en buiten leveren.

Wij houden van een persoonlijke benadering en komen daarom graag bij u op bezoek om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u ook in onze werkplaats in Kamperland van harte welkom!