Over ROBUhout

Houten meubelen maken is onze passie

Nadat voor eigen gebruik een aantal steigerhouten meubelen waren gemaakt, ontstond in 2015 de interesse om ook voor anderen unieke houten meubelen te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan. In april 2016 zag ROBUhout het levenslicht en werden een aantal wensen voor houten tuinmeubelen ingewilligd.

Inmiddels is de ervaring in het fabriceren van steigerhouten en andere houten meubelen gegroeid en is geen idee ons meer te gek. Picknicktafels, tuinmeubelen, buitenkeukens, rookkasten, plantenbakken, salontafels of TV meubels. Bedenk het en wij maken het!

Waarom steigerhout?

Steigerhout is een relatief goedkope houtsoort, die makkelijk te verwerken en te verven is, en zorgt voor een prachtige, natuurlijke uitstraling. Passend in ieder interieur en elke kamer; van living, tot winkel en schoolgebouw. Trendy in de tuin én op het terras, en tevens geschikt voor zeer veel uiteenlopende functies in zakelijke projecten. Ieder meubelstuk, met liefde gemaakt, is uniek en klaar om gezien te worden.

Uw wensen staan bij ons centraal! Tuinbanken voor een sportclub, picknicktafels voor het terras, een TV-meubel in een hoekopstelling of een kastenwand op zolder. Geef uw wensen door en wij gaan er mee aan de slag. Maatwerk in optima forma!

Andere houtsoorten en materialen

Indien u graag een meubelstuk in een andere houtsoort wenst, kunnen wij dat uiteraard ook verzorgen. Desgewenst maken we combinaties met andere materialen zoals RVS, steen, of metaal. Ieder meubelstuk is voor ons, elke keer weer, een nieuwe uitdaging!