Maatwerk

Maatwerk staat centraal

Uw wensen staan voor ons centraal, daarom besteden wij veel aandacht aan het voortraject, voordat het meubelstuk daadwerkelijk gemaakt en afgeleverd wordt. We werken daarbij volgens het volgende stappenplan:

Stap 1: Het “keukentafel” gesprek

Tijdens dit gesprek wordt uitvoerig ingegaan op uw wensen. Een aantal vragen staan hierbij centraal:

  • Waar komt het meubelstuk te staan?
  • Wie gaat het gebruiken?
  • Waarvoor en hoe gaat u het gebruiken?
  • Hoe moet het meubelstuk eruit komen te zien, denkende aan houtsoorten en kleuren?

Stap 2: Een digitale schets

Schets steigerhouten display slijterij

Voorstel display slijterij

Op basis van uw input maken we een digitale tekening. Voordat er nog maar één spijker of schroef in uw meubel gezet wordt,  dient er overeenstemming te zijn over het eindresultaat en de bijbehorende specificaties.

Stap 3: De offerte

Als u de digitale tekening goedgekeurd heeft ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte. Daarin staat duidelijk vermeld wanneer en onder welke voorwaarden het meubelstuk wordt geleverd. Indien nodig en gewenst kunnen wij u tevens een onderhoudscontract aanbieden, waarin wij ook na levering van de meubelen kunnen zorgen voor service en kwaliteit zodat u nog langer kunt genieten van uw unieke product.

Stap 4: Het productieproces

Nadat de tekening en de offerte door u goedgekeurd zijn, wordt er gestart met de productie. Waar nodig en gewenst houden wij u tijdens het productieproces, middels foto’s op de hoogte van de vorderingen.

Stap 5: De aflevering

Steigerhouten display slijterij

Display slijterij

ROBUhout komt het meubelstuk op een afgesproken datum en tijdstip bij u afleveren en installeren. In de provincie Zeeland is dat gratis, daarbuiten zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding door te berekenen. Soms wordt een meubelstuk ook op locatie gemaakt.

Onderhoudscontract optioneel

Als u een tuinmeubel heeft gekocht bij ROBUhout, verwacht u vanzelfsprekend, dat u vele jaren van dit tuinmeubelstuk plezier zult hebben. In ons koude en natte zeeklimaat hebben tuinmeubelen veel te lijden onder schommelende temperaturen en vocht.

Natuurlijk heeft een ietwat verweerd uiterlijk van uw tuinmeubel zijn charmes, maar dit mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom raden wij u zeker aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Natuurlijk is dit onderhoudscontract optioneel en afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

Het onderhoudscontract bevat de volgende mogelijkheden:

  • Wij komen 1 x per jaar (voorjaar)
  • Rekenen geen voorrijkosten of uurtarief
  • Waar nodig zullen we de meubelen geheel of gedeeltelijk beitsen
  • En zullen kleine reparaties uitgevoerd worden

Dit alles slechts voor een prijs van € 50,- per jaar

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op