Tuinmeubelen

Tuinmeubelen in allerlei soorten en maten

Houten tuinmeubelen in allerlei soorten en maten. Van een eenvoudige tweepersoonsbank, tot een uitgebreide hoekopstelling voor 15 personen. Naar wens voorzien van één of meerdere beitslagen in diverse kleuren, alles is mogelijk! Ook voor een uitgebreid assortiment aan bijpassende kussens kunt u bij ons terecht.

Hoekbank met middenstukOp deze multifunctionele hoekbank kan je zitten maar ook lekker liggen. Het losse middenstuk kan als tafel maar ook als onderdeel van de ligbank ingezet worden. Het vierkante deel past nl. precies in het midden zodat het een soort ligbed wordt. Lekker zitten…of heerlijk liggen. Zeg het maar!

 

 

 

Rechte bank inclusief kussensRecht toe recht aan. Deze bank biedt zeker plaats aan 5 personen. Makkelijk bij een feestje, maar uiteraard ook heel geschikt om er alleen van te genieten. Kopje koffie en een boekje erbij en je middag kan niet meer stuk op deze heerlijke bank met prachtige bijpassende kussens.

 

 

 

 

Tweezitsbank met tafelSamen maar toch een beetje apart! Dat is de omschrijving die het beste past bij deze unieke tweezitsbank. Ideaal voor een kleine tuin, maar wel geschikt voor twee zitplaatsen, voorzien van een handig tafeltje en uitgerust met voldoende opbergruimte. Je hoeft niet op te staan voor je kopje koffie, want die heb je altijd bij de hand. Onderaan is er ruimte voor de krant, een goed boek of een stapel tijdschriften. Laat de zon maar komen, op deze bank zit je beslist goed!