Boomstamtafels

Een boomstamtafel; dé blikvanger in huis!

Het aanbod in boomstamtafels is groot, maar qua kwaliteit zijn wij van mening dat Suar hout de beste keus is! Suar hout is stabiel en sterk. Daarnaast is ieder blad uniek door de verschillen in kleurdiepte en nervenpatronen.  Als dealer van Mintar kunnen we putten uit een enorme voorraad aan boomstamtafels. Daardoor is er altijd een blad dat past bij uw wensen; of u nu op zoek bent naar een grillige of rechte tafel, een blad met of zonder gat, of een blad met speciale afmetingen, voorzien van een (gekleurde) epoxy-laag. Het kan allemaal!

Afhankelijk van uw wensen en smaak kiest u voor een rechthoekig of rond tafelblad.

De rechthoekige tafelbladen zijn eenvoudig en in elk interieur of elke tuin te plaatsen. Het zorgt voor een strakke, natuurlijke uitstraling en biedt tegelijkertijd warmte en rust. Afhankelijk van persoonlijke smaak kiest u vervolgens een onderstel wat perfect past in uw interieur of tuin. Zo creëert u door middel van een ‘mix en match’ systeem uw eigen perfecte houten tafel met de juiste look en feel.

Het assortiment rechthoekige houten tafelbladen beschikt over een aantal uiteenlopende lengte- en breedte maten; van 150 cm tot en met 600 cm lang (ideaal voor grote vergaderruimtes) en van 70 cm tot en met 160 cm breed. Daarbij kunt u kiezen uit diverse onderstellen om zo uw eigen eyecatcher samen te stellen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ander onderstel onder het tafelblad te monteren.

Suar boomstamtafel rechthoekigBoomstamtafel met stalen onderstelBoomstamtafel houten onderstel

Kiest u voor een rond tafelblad , dan kiest u voor een volledig massief tafelblad dat speels in uw interieur staat, socialer oogt en uitnodigt om aan te schuiven. Ronde tafelbladen worden vaak verkocht als salontafel of bijzettafel in combinatie met hairpin poten. Ook komt een rond tafelblad erg goed tot zijn recht als eet- of vergadertafel.

Ronde tafelbladen bieden daarnaast nog als voordeel dat men minder snel spullen laat slingeren. Daarnaast voert u aan een rond tafelblad gemakkelijker gesprekken, iedereen kan elkaar immers goed aankijken. En niet onbelangrijk: een ronde tafel is een échte eyecatcher tussen strakke vormen in uw woning of tuin.

Het assortiment ronde tafelbladen bestaat uit verschillende formaten tot meer dan een diameter van 190 cm. Zo kiest u dus zelf heel eenvoudig het formaat dat aansluit bij de plek waar u de tafel wilt neerzetten.

 

Boomstamtafel rond