Chalet onderhoud

Net als een huis dient elk chalet en elke stacaravan regelmatig onderhouden te worden. Hiermee kunt u de levensduur van uw bezit aanzienlijk verlengen. Tevens verhoogt het uw vakantiecomfort en zorgt het voor veiligheid voor u en uw gasten, voor het geval u uw vakantieonderkomen ook verhuurt aan anderen.

Natuurlijk kunt u het onderhoud van uw chalet of stacaravan zelf uitvoeren. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u het onderhoud graag overlaat aan anderen. U heeft uw chalet tenslotte niet gekocht om er altijd te moeten werken. Daarnaast bent u misschien niet het gehele jaar aanwezig op het vakantiepark. In dat geval is het ideaal om het onderhoud uit te laten voeren door een betrouwbare externe partij. Weet dan dat wij vanuit ROBUhout klaar staan om u op diverse fronten te helpen.

Wat kunnen wij bieden?

Al naar gelang uw wensen kunnen we op regelmatige basis, bijv. in voor- of najaar de volgende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. In het voorseizoen, voordat de eerste vakantiegasten weer arriveren én in het najaar nadat de laatste gasten vertrokken zijn:

  1. Schoonmaakwerkzaamheden binnen, zoals het poetsen van de woon-, slaapkamers, keuken en de badkamer
  2. Schoonmaakwerkzaamheden buitenkant, zoals het reinigen van de dakgoten en de afvoerpijp, het controleren van het kitwerk en het schoonmaken van het dak en de buitendeuren
  3. Seizoen klaar maken van uw chalet in het voorjaar, zoals het opendraaien van kranen, spoelbakken, het opstarten van gas en elektriciteit, het doorspoelen van watersystemen, het luchten van het chalet, het openzetten van gordijnen enz.
  4. Winterklaar maken, zoals het afsluiten van de diverse kranen, CV en gas, het plaatsen van vochtvreters, het openen van koelkasten en het sluiten van ramen en deuren
  5. Sneeuw verwijderen van het dak bij hevige sneeuwval in de winter
  6. Tuin- en terrasonderhoud, zoals grasmaaien, onkruid verwijderen, bomen en planten snoeien en planten water geven en bemesten
  7. … vele andere voorkomende werkzaamheden

Uiteraard zijn wij ook graag bereid om maatwerk te leveren op het gebied van (tuin)meubels, houten vlonders, tuinhuisjes of schuttingen.

Wij komen graag bij u langs om samen met u alle wensen in kaart te brengen. Op basis hiervan ontvangt u van ons een passende offerte. Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail: info@robuhout.nl of telefonisch via: 06-10147270.