Buitenmeubilair

Heerlijk genieten van het zonnetje!

Waar je ook bent, thuis op je werk of bij je favoriete sportclub. Het is altijd lekker als je, al genietend van je lunch, kopje koffie of een biertje kan genieten van de warme zonnestralen. ROBUhout levert ook voor bedrijven, organisaties, verenigingen of sportclubs passende (tuin)banken, waar nodig inclusief mooie, zachte kussens. Over het algemeen zijn ze bestemd voor buitengebruik, maar een enkele keer is er binnen een passende ruimte waar een grote hoekbank past.

Steigerhouten tuinbanken

In 2015 is deze bank speciaal gemaakt voor Rugbyclub Tovaal in Goes. Uitermate geschikt voor grote groepen sporters, die voor, tijdens of na een partijtje rugby even lekker willen uitrusten. Door de U-vorm is het een knusse opstelling, waar gezelligheid de boventoon voert. Uitgevoerd met twee banken en twee stoelen, gebeitst in een witte kleur.

 

 

 

 

Robuuste tuinbankIn opdracht van het dorpshuis in Ellewoutsdijk is er een tweekleurige bank gemaakt, een echte blikvanger bij de voordeur van het van Hattumhuis. De robuuste bank is bij mooi weer voorzien van gezellige kussens en nodigt beslist uit om, met een lekker koud biertje in de hand, te genieten van de prachtige omgeving.