Nieuws

Tafels van hout en staal

22 februari 2018

Sinds kort levert ROBUhout ook prachtige tafels van hout en staal. Uiteraard zijn ook daarbij alle denkbare modellen en combinaties mogelijk. De ene keer betreft het een tafelblad van oude wagondelen, de andere keer is er naast hout ook staal in het tafelblad verwerkt. Houdt u van een strak model, of wilt u juist een klassieke uitstraling. Geef uw wensen door, dan zullen we er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Zelfs als dat betekent dat het onderstel overgoten moet worden met zeewater voor een roestig effect.

 

 

Tafel van hout en staal

Robuuste tafel met tafelblad van wagondelen en stalen onderstel

Eettafel van hout en staal

Eettafel met houten tafelblad, voorzien van stalen biezen en stalen onderstel

Kussens bestellen via ROBUhout

28 maart 2017

Binnenkort is het ook mogelijk om via ROBUhout kussens te bestellen voor je steigerhouten tuinmeubelen.  Of het nu gaat om nieuwe meubelen, bestaande hoekbanken, losse loungestoelen of ligbanken. Alles is mogelijk! Strakke zitkussens, losse plofkussens, kussens met schuine zijden, losse sierkussens; bestemd voor alle weersomstandigheden, sunproof en in alle kleuren? Geef ons je wensen door en wij zorgen voor een passende offerte.

 

Eerste buitenkeuken geleverd

14 maart 2017

Alhoewel de zon nog even op zich laat wachten, hebben wij de eerste buitenkeuken van dit seizoen al afgeleverd. En staat hij klaar om ingericht én gebruikt te worden. De steigerhouten buitenkeuken past perfect bij de nieuwe houten veranda en biedt ruimte aan diverse kookspullen. De deurtjes kunnen door het decoratieve, geïntegreerde handvat gemakkelijk worden geopend. Met behulp van een magneetstrip op de deurtjes kunnen ze gemakkelijk worden gesloten en waaien ze niet zo maar open. Bovenop de kastjes bevindt zich een marmeren werkblad, wat gebruikt kan worden voor het klaarmaken van heerlijke gerechten.  Het zomerse genieten kan nu beginnen, aan de buitenkeuken zal het niet liggen, nu die zon nog…