Nieuws

ByROBUhout

NIEUW! Kamado BBQ

Trendy en veelzijdig: de kamado BBQ

Met de kamado BBQ wordt buiten koken én eten een feestje! Met deze veelzijdige outdoor cooker  worden gerechten sneller bereid, drogen ze niet uit en behoudt het eten de voedings- en smaakstoffen. Het hoogwaardige keramiek  in combinatie met premium houtskool zorgt voor een unieke smaakbeleving en een hele lange brandduur. De kamado BBQ is een alleskunner. Je kan er op grillen, bakken, roken, langzaam stoven ( slow cooking), maar natuurlijk ook pizza’s bakken. Van mooi gegrild, sappig vlees tot een gerookte zalm, gestoomde kip, of een  knapperige pizza. Alles is mogelijk met de kamado BBQ!

Hoe werkt een kamado BBQ precies?

Door de unieke vorm en het dubbelwandige keramiek vindt er circulatie plaats van hetelucht. De temperatuur is nauwkeurig te regelen door de rvs luchtschuif en de gietijzeren regeldop. Hoe meer verse lucht er bij komt hoe heter de kolen worden. Met de luchtschuif onderin is het grootse temperatuurbereik in te stellen. Met de gietijzeren regeldop bovenop is de temperatuur verder te verfijnen. Houd tijdens de bereiding het deksel zoveel mogelijk gesloten omdat er anders warmte verloren gaat. Een belangrijk voordeel ten opzichte van een normale barbecue is dat de temperatuur makkelijk te regelen is tijdens het barbecueën en je nooit meer te maken hebt met temperatuurschommelingen of verbrand voedsel. Kortom, een alleskunner voor je buitenkeuken waar je jarenlang plezier van zult hebben; zomer én winter!

De kamado BBQ is leverbaar in twee formaten en twee kleuren:

Kamado BBQ Medium 18″:Kamado BBQ Medium en Lare

  • Diameter body: 45,67 cm
  • Diamater grillrooster: 38,3 cm
  • Hoogte: 107 cm
  • Werkhoogte: 78 cm
  • Gewicht: 62 kg
  • Aantal personen: 4 – 5
  • Leverbaar in de kleur blauw
  • Prijs, incl. btw € 695,-

Kamado BBQ Large 21″:Kamado BBQ Large zwart

  • Diameter body: 54,7 cm
  • Diamater grillrooster: 46 cm
  • Hoogte: 115 cm
  • Werkhoogte: 83 cm
  • Gewicht: 86 kg
  • Aantal personen: 5 – 8
  • Leverbaar in de kleuren blauw en zwart
  • Prijs, incl. btw € 850,-

Alle kamado BBQ’s worden geleverd incl. bamboe plankjes, onderstel, wielen, handleiding en montagemateriaal.

Daarnaast zijn ze uit te breiden met de volgende accessoires: gietijzeren rooster, heat deflector, pizza steen, chickensitter, grill klem, RVS aspook en regenhoes.

Speciale vaderdagactie 2021: bij aanschaf van een kamado BBQ Large zwart, krijgt u er een aspook en regenhoes bij cadeau!

Ben je benieuwd naar deze alleskunner voor de buitenkeuken? Kom dan een keer langs in onze showroom. Daar informeren we je graag over de uitgebreide mogelijkheden van deze unieke BBQ!

ByROBUhout

Speciale aanbieding

Wij hebben twee prachtige boomstam salontafels in de aanbieding. Beide tafels zijn slechts één keer gebruikt als showmodel. De afmeting van de kleinste tafel is 60 x 60 cm, de grotere variant is 70 x 70 cm. Beide tafels zijn voorzien van 3 hairpin poten, het tafelblad is behandeld.

Deze prachtige salontafels mogen weg voor een speciale prijs:

Salontafel 60 x 60 cm: Nu voor €299,-

70×70 cm

Salontafel 70 x 70 cm: Nu voor €349,-

Suar boomstamtafel 60 x 60 cm

60×60 cm

Wordt dit de blikvanger voor jouw woonkamer? Neem bij interesse even contact met ons op. Dan stemmen we af hoe we de levering kunnen realiseren.

 

ByROBUhout

NIEUW! Dealer van boomstamtafels

Een nieuw jaar met grootse plannen. Vanaf 1 januari 2020 zijn wij dealer van Mintar en kunnen wij u prachtige boomstamtafels aanbieden. Schitterende blikvangers voor iedere ruimte! Door de grillige vorm heb je een uniek meubelstuk in huis. Daarbij kan je het houten tafelblad combineren met verschillende onderstellen, zoals hout of staal en is het mogelijk om het tafelblad te voorzien van epoxy.

Met een voorraad van minimaal 500 unieke hardhouten tafels is er altijd een tafelblad dat past bij uw wensen: robuust, reclaimed, grillig of speciaal, Mintar heeft het allemaal. Neem alvast een kijkje op de site van Mintar en vraag ons vervolgens naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en gaan graag aan de slag om u een prachtige tafel te bezorgen.

Bijzettafel boomstamBoomstamtafel met houten ondertstelBoomstamtafel met stalen onderstel

ByROBUhout

Najaarsactie

Al bezig met tuinplannen voor 2020? Bestel dan nu alvast uw tuinbank incl. kussens en ontvang 10% korting op uw kussens.

Als u voor 31 december uw tuinbank, inclusief kussens bij ons bestelt, krijgt u 10% korting op de prijs van de kussens. Uw dient wel een aanbetaling te doen van 25%. De overige 75% betaalt u bij de aflevering. De leverdatum kunt u overigens zelf bepalen en met ons afstemmen.

Let op: de korting geldt dus alleen bij een bestelling van een complete tuinset (tuinmeubilair incl. bijpassende kussens). De kussens zijn in allerlei kleuren, uitvoeringen en maten beschikbaar.

Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

ByROBUhout

Meubels opknappen

Naast het maken van nieuwe meubels, knappen we tegenwoordig ook meubels op. Soms is het zonde om meubels weg te gooien en verdienen ze beslist nog een tweede kans. Door ze te repareren, te schuren en weer te schilderen zijn ze weer als nieuw.

Zo hebben we onlangs een grenen bed opgeknapt en voorzien van een grijze krijt/kalkverf. Zie hier het prachtige resultaat. Heb je ook een meubel dat je wil laten opknappen, vraag ons dan naar de uitgebreide mogelijkheden.

ByROBUhout

Tafels van hout en staal

Sinds kort levert ROBUhout ook prachtige tafels van hout en staal. Uiteraard zijn ook daarbij alle denkbare modellen en combinaties mogelijk. De ene keer betreft het een tafelblad van oude wagondelen, de andere keer is er naast hout ook staal in het tafelblad verwerkt. Houdt u van een strak model, of wilt u juist een klassieke uitstraling. Geef uw wensen door, dan zullen we er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Zelfs als dat betekent dat het onderstel overgoten moet worden met zeewater voor een roestig effect.

Tafel van hout en staal

Robuuste tafel met tafelblad van wagondelen en stalen onderstel

ByROBUhout

Kussens bestellen via ROBUhout

Binnenkort is het ook mogelijk om via ROBUhout kussens te bestellen voor je steigerhouten tuinmeubelen.  Of het nu gaat om nieuwe meubelen, bestaande hoekbanken, losse loungestoelen of ligbanken. Alles is mogelijk! Strakke zitkussens, losse plofkussens, kussens met schuine zijden, losse sierkussens; bestemd voor alle weersomstandigheden, sunproof en in alle kleuren? Geef ons je wensen door en wij zorgen voor een passende offerte.

ByROBUhout

Eerste buitenkeuken geleverd

Alhoewel de zon nog even op zich laat wachten, hebben wij de eerste buitenkeuken van dit seizoen al afgeleverd. En staat hij klaar om ingericht én gebruikt te worden. De steigerhouten buitenkeuken past perfect bij de nieuwe houten veranda en biedt ruimte aan diverse kookspullen. De deurtjes kunnen door het decoratieve, geïntegreerde handvat gemakkelijk worden geopend. Met behulp van een magneetstrip op de deurtjes kunnen ze gemakkelijk worden gesloten en waaien ze niet zo maar open. Bovenop de kastjes bevindt zich een marmeren werkblad, wat gebruikt kan worden voor het klaarmaken van heerlijke gerechten.  Het zomerse genieten kan nu beginnen, aan de buitenkeuken zal het niet liggen, nu die zon nog…