Nieuws

Najaarsactie

15 oktober 2019

Al bezig met tuinplannen voor 2020? Bestel dan nu alvast uw tuinbank incl. kussens en ontvang 10% korting op uw kussens.

Als u voor 31 december uw tuinbank, inclusief kussens bij ons bestelt, krijgt u 10% korting op de prijs van de kussens. Uw dient wel een aanbetaling te doen van 25%. De overige 75% betaalt u bij de aflevering. De leverdatum kunt u overigens zelf bepalen en met ons afstemmen.

Let op: de korting geldt dus alleen bij een bestelling van een complete tuinset (tuinmeubilair incl. bijpassende kussens). De kussens zijn in allerlei kleuren, uitvoeringen en maten beschikbaar.

Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

 

 

Meubels opknappen

Naast het maken van nieuwe meubels, knappen we tegenwoordig ook meubels op. Soms is het zonde om meubels weg te gooien en verdienen ze beslist nog een tweede kans. Door ze te repareren, te schuren en weer te schilderen zijn ze weer als nieuw.

Zo hebben we onlangs een grenen bed opgeknapt en voorzien van een grijze krijt/kalkverf. Zie hier het prachtige resultaat. Heb je ook een meubel dat je wil laten opknappen, vraag ons dan naar de uitgebreide mogelijkheden.

 

Tafels van hout en staal

22 februari 2018

Sinds kort levert ROBUhout ook prachtige tafels van hout en staal. Uiteraard zijn ook daarbij alle denkbare modellen en combinaties mogelijk. De ene keer betreft het een tafelblad van oude wagondelen, de andere keer is er naast hout ook staal in het tafelblad verwerkt. Houdt u van een strak model, of wilt u juist een klassieke uitstraling. Geef uw wensen door, dan zullen we er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Zelfs als dat betekent dat het onderstel overgoten moet worden met zeewater voor een roestig effect.

 

 

Tafel van hout en staal

Robuuste tafel met tafelblad van wagondelen en stalen onderstel

Eettafel van hout en staal

Eettafel met houten tafelblad, voorzien van stalen biezen en stalen onderstel

Kussens bestellen via ROBUhout

28 maart 2017

Binnenkort is het ook mogelijk om via ROBUhout kussens te bestellen voor je steigerhouten tuinmeubelen.  Of het nu gaat om nieuwe meubelen, bestaande hoekbanken, losse loungestoelen of ligbanken. Alles is mogelijk! Strakke zitkussens, losse plofkussens, kussens met schuine zijden, losse sierkussens; bestemd voor alle weersomstandigheden, sunproof en in alle kleuren? Geef ons je wensen door en wij zorgen voor een passende offerte.

 

Eerste buitenkeuken geleverd

14 maart 2017

Alhoewel de zon nog even op zich laat wachten, hebben wij de eerste buitenkeuken van dit seizoen al afgeleverd. En staat hij klaar om ingericht én gebruikt te worden. De steigerhouten buitenkeuken past perfect bij de nieuwe houten veranda en biedt ruimte aan diverse kookspullen. De deurtjes kunnen door het decoratieve, geïntegreerde handvat gemakkelijk worden geopend. Met behulp van een magneetstrip op de deurtjes kunnen ze gemakkelijk worden gesloten en waaien ze niet zo maar open. Bovenop de kastjes bevindt zich een marmeren werkblad, wat gebruikt kan worden voor het klaarmaken van heerlijke gerechten.  Het zomerse genieten kan nu beginnen, aan de buitenkeuken zal het niet liggen, nu die zon nog…